Fysiken outdoor arena! 

Välkommen till Fysikens Outdoor Arena - din nya favoritträningsdestination! Vårt rymliga och moderna utomhusområde är utformat för att ge dig en unik och energigivande träningsupplevelse. Med toppmoderna redskap och erfarna tränare garanterar vi att du kommer att ha det kul samtidigt som du blir friskare och starkare.

Passa på att utnyttja det vackra vårvädret och sommarvärmen, då vår utomhusarena är stängd under höst- och vintermånaderna. Våra utomhusklasser inkluderar Crossfit Light, Power Circuit Outdoor och löpning, alla utformade för att dra nytta av de soliga månaderna. Crossfit Light är det perfekta sättet att uppleva en Crossfit-inspirerad träning utan högskolade gymnastik- och skivstångsrörelser. Våra erfarna tränare kommer att guida dig genom varje rörelse för att säkerställa att du får en säker och effektiv träning. Power Circuit Outdoor är en högintensiv träning som innehåller kroppsviktsövningar, kettlebells och motståndsband. Och om du är en löpare, anslut dig till vår löpning-klass för en utmanande och belönande utomhusträning.

På Fysikens Outdoor Arena tror vi att träning ska vara roligt och tillgängligt för alla. Det är därför vi erbjuder ett brett utbud av klasser som passar olika träningsnivåer och preferenser. Oavsett om du är en erfaren gymgäst eller bara börjar din träningsresa, kommer våra erfarna tränare att guida och motivera dig på varje steg av vägen.

Så vad väntar du på? Anslut dig till oss på Fysikens Outdoor Arena och upplev det bästa av utomhusträning medan du kan. 


Välkommen till oss / Fysiken

 

 

 

  • ☀️ Power Circuit Outdoor


  • ☀️
    Löpning


  • ☀️
    CrossFit Light

BLI MEDLEM

Visste du att det är Göteborgs studenter som äger Fysiken? Passa på att bli medlem redan idag och få massa bra förmåner! 

läs mer