Friskvårdsbidrag

   

Få hjälp med att välja rätt medlemskap

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och guidar dig hur du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss!

     

Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag är en fantastisk förmån och möjlighet att investera i din hälsa. Det utbetalas som regel av din arbetsgivare en gång om året. Det erbjuds av många arbetsgivare för att uppmuntra sina anställda att leva ett aktivt och hälsosamt liv, vilket i sin tur ger gladare och friskare anställda.

Vad kan du Använda Bidraget till?

Hälsa är inte bara träning, utan också återhämtning och mental hälsa. Bidraget kan användas till både gymmedlemsskap, personlig träning, och de flesta idrotter men även andra hälsofrämjande saker som massage, meditation och kostrådgivning.

Hos oss finns det mesta

Hos oss på Fysiken finner du gym, gruppträning, PT, massage, yoga, klättring, padel, bollsport och CrossFit. Vi är är din bästa vän när det kommer till friskvård - få gym har ett sånt brett utbud som vi.

Friskvårdsportaler

Använd gärna Epassi eller Benify för att nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss!


 

 

VÅRT UTBUD

Klicka på bilderna för att läsa mer om varje enskild aktivitet.

GRUPPTRÄNING

Våra gruppträningspass är en fantastisk möjlighet att träna i en social och motiverande miljö. Välj bland en mängd olika klasser som passar din smak och träningsnivå.

 

STYRKETRÄNING

Vårt välutrustade gym är utformat för att passa alla nivåer av träningsvana. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, har vi utrustningen och experterna för att hjälpa dig att nå dina mål.

 

PT-GRUPPER

Få skräddarsydd träning och stöd i mindre grupper. Våra tränare kommer att guida dig och andra likasinnade mot just dina mål.

PT ENSKILD

Om du föredrar individuell coaching och uppföljning, kan du arbeta med en personlig tränare som skapar en träningsplan speciellt för dig.

KLÄTTRING

Upplev spänningen och utmaningen i inomhusklättring på våra klätterväggar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren klättrare, har vi något för alla.

 

CROSSFIT

För de som vill ta sin träning till nästa nivå, erbjuder vår CrossFit-box utmanande och funktionella träningspass som ger dig styrka och uthållighet.

PADEL

Spela padel på våra banor. Det är en rolig och social sport som är enkel att komma igång med.

BOLLSPORT

Hos oss kan du spela basket, volleyboll, fotboll, innebandy, badminton, spökboll och mer. 

 

Oavsett om du tränar hårt eller i motionssyfte, eller om du inte tränar alls, så behöver alla muskler
återhämta sig och slappna av. Detta är speciellt viktigt i dagens moderna samhälle, där långa stillasittande dagar
värvas med träning av varierande grad. På Fysiken finner dedikerade massageterapeuter!