Fysiken Camps

 

Hitta träningsglädje och se resultat med vårt nya koncept Fysiken Camps! Här får du feedback, pepp och gemenskap tack vare våra små grupper med tydliga inriktningar. Varje kurs är åtta veckor och utformad för att du ska kunna ta dig till nästa nivå i din träning.

Träna med proffs

Moa Lind är en av Fysikens stjärnor med mer än 15 års erfarenhet av att coacha både idrottare och motionärer. 

Prisvärd träning som ger resultat

Pris: 3.000 kr. Förutom kursen ingår även coaching av en PT samt medlemskap på alla Fysikens anläggningar så länge kursen pågår.
Studentrabatt 25%

 

 

VÅRA CAMPS

FRESH START

För dig som antingen kommit ur din träningsrutin och vill hitta tillbaka eller för dig som vill hitta din egen plats i gymmet för första gången. Här får du självförtroendet och verktygen att skapa en fungerande rutin du gillar och kan hålla dig till.

Nästa startdatum:

Onsdag 8/5 kl 17.15, Kaserntorget
Onsdag 28/8 kl 17.15, Kaserntorget
Torsdag 12/9 kl 18.30, Gibraltargatan

Fler starttider kommer f.o.m. september

NEXT LEVEL

För dig som kört Fresh Start, Sisters eller Brothers och alltså kommit igång med din träningsrutin men vill ta din träning till nästa nivå. Du är nyfiken på hur du kan belasta tyngre och tuffare på ett hållbart sätt. Tillsammans vågar vi utmana oss själva och tillsammans gläds vi åt våra träningsresultat. 

Nästa startdatum:


Fler starttider kommer f.o.m. september

Brothers

För killar som är någorlunda bevandrade i gymmet eller på pass, men vill utforska skivstångsträning och hitta ett eget pass med skivstång. I den här gruppen lär du dig rätt teknik och kan våga börja belasta. Här får du tryggheten och stödet att komma igång. Vi kommer jobba med de klassiska basövningarna knäböj, marklyft och bänkpress.

Nästa startdatum:

Kommer till hösten, men om du är intresserad så mejla moa.lind@fysiken.nu

SISTERS

För tjejer som är någorlunda vana i gymmet eller på pass, men vill utforska skivstångsträning och hitta ett eget pass med skivstång. Få hjälp att hitta en bra teknik och våga börja belasta. Här få du tryggheten och stödet att komma igång. Vi kommer jobba med de klassiska basövningarna knäböj, marklyft och bänkpress.

Nästa startdatum:

Onsdag 8/5 kl 18.30, Kaserntorget
Torsdag 29/8 kl 17.15, Gibraltargatan
Onsdag 11/9 kl 18.30, Kaserntorget


Boka kurs idag!

Vill du boka kurs eller har du frågor gällande kursutbudet? Boka in en konsultation nedan

SKICKA MAIL

Eller boka in en konsultation direkt nedan