Träna CrossFit på Fysiken

Som en av de äldsta och ursprungliga CrossFit anläggningarna i Göteborg är vi stolta över vårt band till våra medlemmar och gemenskapen. Om du letar efter en plats att påbörja din träningsresa - har du hittat rätt!

Har du frågor om Fysiken CrossFit?

Boka ett möte med vår CrossFit-ansvarige nedan.

 

 

Om CrossFit

CrossFit som träningsform utgår från kroppens naturliga rörelser som att sitta ned, stå upp, springa, lyfta, klättra, kasta, knuffa och släpa. Dessa rörelser utgör grunden för de övningar man försöker bemästra i CrossFit. Grundprincipen som träningen bygger på är konstant varierande, funktionella rörelser utförda med hög intensitet.

Vår Box

Vår box består av 430 kvm träningsyta inbyggt på populära Fysiken Gibraltargatan. Här har vi byggt ett helt nytt Eleiko-certifierat CrossFit, Olympic-Lifting och Powerlifting gym med tillgång till ny Eleiko utrustning och roliga leksaker som assault bikes, atlas stenar, powerlifting racks och mycket mycket mer! Boxen är maximalt anpassad för CrossFit, Olympiska lyft och Styrkelyft samtidigt som det finns gott om plats för egen träning.

 

Våra program och tränare

Fysiken CrossFit är ett etablerat CrossFit-program med mycket kvalificerade tränare. Vi sätter stort värde på kunskap och kvalitet, och vet hur man kan utveckla dig från en nybörjare till en avancerad idrottsman. Om du redan är en erfaren atlet har vi kunskapen att ta dig till nästa nivå. 

Våra tränare har vardera över 15 års erfarenhet inom sin sport och är medlemmar i det svenska landslaget. Ingen annan CrossFit i vårt område kan skryta med denna kompetens i sina program.

Prova gratis!

Vill du testa en CrossFit-klass innan du bestämmer dig? Varje lördag kl. 11.45-12.45 håller vi gratis prova på-klasser på Fysiken CrossFit. Klassen bokar du antingen på telefon 031- 10 69 30  eller via vår reception på Gibraltargatan.

Nybörjarkurs

För dig som gått vår prova-på klass och är sugen på att fortsätta finns vår 2-dagars kurs som hålls varje onsdag kl. 19.30. Kursen ger dig en grundläggande information om våra tränare, program, appar samt förståelse för olika rörelser och lyft.

 


 

Dela på Facebook