Eric

"Min yoga är filosofisk, fysisk och utmanande"

"Försök att lyfta dig själv och se det unika med Dig!"
Jag anser att det vi gör på mattan är ”YogaPractice”. Yoga gör vi sen när vi lämnar salen och lever en, för oss själva, bättre livsstil och samtidigt kan ge mer kärlek och värme till andra medmänniskor. Jag tänker att man kommer ifrån att använda Yoga som aspirin – dvs stressa där ute, komma in och måbrayoga - för att sedan ha kraft för att stressa igen. Det ligger mycket i följande: Yoga is about Enlightenment – not stress relief. Men det är ok att yoga så också – förändringen kan komma senare!

"Min roll är att skapa förståelse för att vi praktiserar på att trilla - men att vi alltid reser oss - och om möjligt skrattar åt det under tiden."

Stärk både kropp och sinne
Man har hamnat rätt, när man tränar för mig, om man vill stärka sina mentala muskler och samtidigt alla andra muskler - eller som Buddha (563 BC – 483 BC) sa - ”To keep the body in good health is a duty, otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear”.

De som ofta är ganska smidiga – kan ha stor nytta av att köra lite mer fysiskt utmanande yogaträning vilket är en del av den yoga jag praktiserar.

Yogan har betytt väldigt mycket för mig. Efter att ha varit fäktare på världselitnivå var mina muskler slitna och stela. Yoga var det svåraste jag kunde ge mig in på, nästan omöjligt – men det gick! Nu har jag kommit långt och fortsätter fortfarande att utvecklas. Framförallt är dock förändringen i att börja leva Yoga.

Framför allt så har tuff  fysisk yoga – en meditation i rörelse och hela min passion för yoga gett mig en diametral kraft som motvikt till impulserna från Wall Street, vilket är min vardag som Hedgefondförvaltare.

Bakgrund

Jag har yogat och skapat vänskapsband med många av de stora och kända yogalärarna ute i världen. Det är dock mina 3000+ timmar med min YogaGuru, vår allas Kitty, som inspirerat mig. För att inte ens försöka bli en kopia (troligen en dålig sådan) så har jag utvecklat min egen stil (E-YOGA) för att kunna ge vidare kunskap till inspirerade yoginis och yogis.

 Dela på Facebook