KLÄTTRAR NI OCKSÅ PÅ VÄGGARNA HEMMA?

Kom till Klätterlabbet istället så får ni klättra på riktigt. Nu erbjuder vi klätterskola för barn från 7 år och uppåt med start v.18. Plats, dag och tider bestäms senare.

VAD ÄR KLÄTTERSKOLAN? 

Klätterskolan är en termins träning för barn och ungdomar som älskar klättring!
Här får du i små grupper tillsammans med utbildade och engagerade tränare chansen att utveckla dina klätterfärdigheter. Dina tränare kommer lära dig olika klättertekniker och gå igenom utrustningen. Ni kommer också få träna på balans, styrka, rörlighet och på att klättra skadeförebyggande. Men det viktigaste är att riktigt roligt!

VILKA KAN VARA MED PÅ KLÄTTERSKOLAN? 

Du kan börja i klätterskolan från det år du fyller 7 och gå i klätterskolan till det år du fyller 19. Grupperna är indelade efter ålder och tidigare erfarenhet. Så du kan gå i klätterskolan både som nybörjare och erfaren klättrare. 

PRIS

- 1 200kr får ni 6 kurstillfällen på 1.5h styck.

GRÖNT TOPPREPSKORT (FÖR FÖRÄLDRAR)

För de föräldrar som inte har Svenska Klätterförbundets gröna säkringskort så ingår det i priset. 

INFORMATION

Fyll i intresseanmälan nedan så kommer vi kontakta er så fort vi har möjlighet att erbjuda er en plats. Anmälan är inte bindande utan endast för att ställa sig i kö till klätterskolan. Vår klätterskola är så populär att vi för tillfället har ca ett halvårs kötid. 

INTRESSEANMÄLAN

 

KLÄTTERLÄGER

Kom till Klätterlabbet istället så får ni klättra på riktigt. Under påsklovet erbjuder klätterlabbet Partille klätterläger för barn mellan 7-15 år. Lägret sker i liten skala med endast 5 deltagare per grupp och de olika grupperna kan lätt hålla avstånd till varandra. 

NÄR, VAR, HUR?

Under fem fartfyllda dagar får du klättra med rep, bouldering och leka lekar. Du kommer lära dig använda klätterutrustning, knyta knutar, klättra med bra teknik och massa andra bra saker. Perfekt för dig som är nybörjare eller har klättrat lite innan, vi anpassar oss efter dig. Lunch och mellis ingår självklart alla dagar så kom och träffa nya kompisar på Klätterlabbet. Kom ombytt i träningskläder och ta med dig en tjockare tröja och vattenflaska. 

PRIS

- 2 300kr för fem klätterfyllda dagar.  

INFORMATION

- Om det här är påsklägret för ditt barn så skicka genast in en intresseanmälan. 

INTRESSEANMÄLAN

 LABBET KLÄTTERSKOLA

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga förkunskaper krävs

NÄR, VAR, HUR?
6 tillfällen á 1.5 h
Vi återkommer om det blir Partille eller Centrum

UTRUSTNING
All utrustning ingår.

FRÅGOR
Har du frågor så kontakta oss på klp@fysiken.nu

  

LABBET KLÄTTERLÄGER

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga förkunskaper krävs

NÄR, VAR, HUR?
Start: Måndag 5 april
Slut: Fredag 9 april
Mellan klockan 10:00 - 15:00
Klätterlabbet Partille

UTRUSTNING
All utrustning ingår.

FRÅGOR
Har du frågor så kontakta oss på klp@fysiken.nu