Företag

Rabatterade årskort

Fysiken är till för alla och vi har mycket förmånliga företagsavtal. Är ni några stycken som vill träna tillsammans så ta kontakt med Anton Bolmstedt Svanqvist på anton@fysiken.nu så får ni en offert. Har din arbetsgivare redan ett avtal med Fysiken tar du med dig bevis på anställning till receptionen för att ta del av er företagsrabatt.


Fakturering av träningskort

Vill du köpa träningskort och få kortet fakturerat till din arbetsgivare ber vi dig ladda ner en rekvisitionsblankett (pdf), fylla i uppgifterna i rekvisitionen och ta med den till oss när du ska köpa ditt kort. Detta gäller för dig som inte har rabattavtal. 


Företagshälsovård

I samarbete med Akademihälsan erbjuder vi allt inom friskvård och företagshälsovård. Vi arbetar både förebyggande och omhändertagande och har alla våra kompetenser samlade under ett tak. På så sätt kan vi snabbt och flexibelt ta fram en helhetslösning för just ert företag. Genom vårt unika koncept kan vi erbjuda allt från fysisk aktivitet i alla dess former till komplett företagshälsovård. Vårt team består av företagsläkare, hälsopedagoger, organisationspsykologer, beteendevetare, sjuksköterskor, sjukgymnaster och ergonomer. 


Låt oss inspirera på er Friskvårdsdag

Vi har många års erfarenhet av att anordna mindre och större friskvårdsprojekt för ditt företag. Vi paketerar allt ifrån enstaka träningspass till friskvårdsdagar där vi kombinerar föreläsningar och rörelse för bästa resultat. Prata med oss om era önskemål om tema och längd, vi har en rad kompetenser med stor kunskap. Vill du och ditt företag tillsammans göra något roligt kan vi erbjuda alla våra aktiviteter som företagpass. Kontakta anton@fysiken.nu för information och offert.


 

 

Vad kan vi hjälpa ditt företag med?
Dela på Facebook