NU ÖPPNAR VI ANMÄLNINGARNA TILL VÅRENS KLÄTTERSKOLA 2024!

Äntligen så är det dags igen. Nu erbjuder vi klätterskola för barn från 6 år och uppåt med start 20:e och 21:e januari. Platsen är Klätterlabbet i Johanneberg. 

VAD ÄR KLÄTTERSKOLAN? 

Klätterskolan är en termins träning för barn och ungdomar som älskar klättring! 
Här får du i grupp tillsammans med utbildade och engagerade tränare chansen att utveckla dina klätterfärdigheter. Dina tränare kommer lära dig olika klättertekniker och gå igenom utrustningen. Ni kommer också få träna på balans, styrka, rörlighet och på att klättra skadeförebyggande. Men det viktigaste är att det är riktigt roligt! 

VILKA KAN VARA MED PÅ KLÄTTERSKOLAN? 

Du kan börja i klätterskolan från det år du fyller 6 och gå i klätterskolan till det år du fyller 15. Grupperna är indelade efter ålder och tidigare erfarenhet. Så du kan gå i klätterskolan både som nybörjare och erfaren klättrare. Ange nivå under ”övrig information” i länken. 

PRIS

För 2500kr får ni 10 kurstillfällen på 1.5h styck. (uppehåll för skollov) 

*Tidigare deltagare har 20% på avgiften. Deltagare på något av våra läger har 10%

GRÖNT TOPPREPSKORT (FÖR FÖRÄLDRAR)

För de föräldrar som inte har Svenska Klätterförbundets gröna säkringskort så får man rabatt med 50%. Kursen för grönt kort påbörjas SENAST 2 veckor innan kursstarten. Bokning görs på telefon, 031-10 69 60 eller på plats i Klätterlabbets lokal i Johanneberg.

INFORMATION

Gå in på följande länk och klicka i er anmälan. Observera att antalet är begränsat och vi kör först till kvarn. Vi har även möjlighet att köra ytterligare grupper om efterfrågan är stor! 

INTRESSEANMÄLAN

 

 LABBET KLÄTTERSKOLA

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga förkunskaper krävs

NÄR, VAR, HUR?
10 tillfällen á 1.5 h
Fysiken Klätterlabbet

UTRUSTNING
All utrustning ingår.

FRÅGOR
Har du frågor?klicka här