ETT NYTT GREPP PÅ TRÄNING 

Klättring är ett roligt och fartfyllt sätt att röra på sig som passar hela familjen, från stora till små. På klätterlabbet erbjuder vi både bouldering (låga väggar som inte kräver någon förkunskap) eller höga repväggar för dig som vill ta dig högre. Vi erbjuder även en mängd olika prova på-tillfällen med instruktör, kurser för dig som vill lära dig repsäkra själv och mycket annat. Mer information hittar du i menyn nedan. Välkommen till Klätterlabbet!

KÖP KORT

VÅRA TJÄNSTER 

 

 

KONTAKT

 

FYSIKEN KLÄTTERLABBET 

Elektrovägen 1, Göteborg
Tel: 031-10 69 60
E-post: klc@fysiken.nu

  Centralt
 Teknikväggar
 Autobelays

Öppettider:
Måndag - Torsdag: 09:00 - 22:00

Fredag: 09:00-20:00
Lördag: 10:00-18:00
Söndag: 12:00-20:00


PARTILLE OCH SISJÖN ÄR NU VOLYM 

Från och med 1 december 2021 ingårKlätterlabbet Partille och Klätterlabbet Sisjön inte längre  i familjen Fysiken Klätterlabbet. Klättergymmen drivs nu självständigt av Ricardo Morales under det nya namnet VOLYM. Ricardo är tidigare anställd på Fysiken och startade Klätterlabbet Partille och Sisjön. Klätterlabbet Centrum kommer fortfarande ägas och drivas av Fysiken.
Det här kommer inte påverka ditt medlemskap och om du idag har tillgång till Klätterlabbet Partille och Klätterlabbet Sisjön kommer du fortsatt ha full access att klättra på VOLYM fram till den 31 oktober 2022.

Har du några frågor maila till info@fysiken.nu eller till VOLYM Partille: vp@vlym.se / VOLYM Sisjön: vs@vlym.se

 

 


TYCK TILL 

Har du frågor, funderingar eller synpunkter? Vi vill höra!
Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss. 

 

.