On-ramp kurs

Vår On-Ramp kurs är avsedd att vara den perfekta introduktionen både till Fysiken CrossFit som gym och till styrke/konditionsträning med belastning i allmänhet. Du lär dig grunderna i friviktsträning samt de grundtekniker i CrossFit du behöver för att träna hos oss. Ditt deltagande på On-rampen är ett perfekt tillfälle att försäkra dig och oss tränare om att du har allt du behöver för att känna dig helt redo att börja träna på allvar.

Passen är fristående från varandra vilket innebär att du kan börja precis när det passar dig. On-ramp kursen ska genomföras inom 2 månader efter att du köpt kursen.

Kursen kostar 795 kr och vi håller kurserna i små grupper med max fem deltagare och platsen är självklart vår grymma CrossFit-box på Gibraltargatan.

Ring till oss på Fysiken Gibraltargatan på 031-10 69 30 så hjälper vi dig boka kursen. 


UPPLÄGG

Vår On-ramp kurs ges på följande tid:

Lördagar 12:00- 15:00

Se hela CrossFit schemat här

 


VANLIGA FRÅGOR OM ON-RAMPKURSEN

Fråga: Måste jag gå On-ramp kursen om jag kommer från en annan CrossFit box/ har tränat mycket CrossFit innan?
Svar: Ja och nej, det finns inga måstenpå Fysiken CrossFit, men om du aldrig har tränat Crossfit tidigare så behöver du gå vår on-ramp kurs. Vi vill dock poängtera att kursen verkligen inte är bara för nybörjare; i princip alla avancerade lyftare som deltar i kursen lär sig mycket nytt och får en mycket bättre inblick i vår approach till träning och teknik.

Fråga: Måste jag köpa ett medlemskap innan jag kan gå On-rampen kursen?
Svar: Nej, alla är välkomna.

Fråga: Vad händer om jag inte kan komma till alla klasser?
Svar: Inga problem! Det är bara att ta igen det missade tillfället nästa runda..


 

Dela på Facebook