Bli medlem

Så går det till

När du blir medlem på Fysiken CrossFit får du tillgång till alla klasser i CrossFit, tyngdlyftning, gymnastic skills och styrkelyft. I ditt medlemsskap får du även full tillgång till Fysiken Gibraltargatan, Fysiken Kaserntorget, samt till vårt klättergym, Klätterlabbet. Om du aldrig tränat CrossFit tidigare rekommenderar vi dig att börja med att gå vår Beginners course Kursen vänder sig främst till dig som är ny till CrossFit, annars är det bara att köpa ett kort och komma till klasserna.


Olika typer av träningskort

Vi har flera kortalternativ för dig att välja mellan, läs mer om våra kortalternativ under Kort & Priser


Registrera dig 

När du har valt det alternativ som passar dig bäst är du välkommen in för att köpa ditt medlemskap. Du kan även besöka våra andra gym för att köpa ditt medlemskap. Du kan redan nu registrera dig på webben så går det snabbt när du ska komma igång med din träning! Form av medlemsskap och betalning sker på plats i någon av våra receptioner.


Inför första besöket

Om du vill teckna autogiro behöver du ha med dig ditt kontonummer. Glöm inte att ta med dig giltig studentlegitimation om du är student. Giltiga studentbevis är SFS- Mecenat- CSN-kort, stämplat kårkvitto eller registreringsbevis från universitetet/högskolan för att erhålla ytterligare rabatt. Notera att om du köper ditt kort på någon av våra andra anläggningar så behöver du skicka oss ett mail på crossfit@fysiken.nu för att få dina inloggningsuppgifter till vårt bokningssystem.


Dela på Facebook