Kitty

"Min yoga är flödande, lekfull och utmanande"

"När gudarna skapade människan gömde de lyckan på en plats där de visste hon nästan aldrig skulle söka, nämligen inombords."

Yoga är beroendeframkallande för de flesta yogautövare. Det är även beroendeframkallande för mig att undervisa, att dela med mig av min yogakärlek och kunskap. Att kunna dela med mig utan att bli av med något! Jag undervisar ca 800+ klasser per år i Sverige och utomlands.

Som så många av de stora mästarna har jag utvecklat min egna stil med ett brinnande hjärta. Jag kallar den för KittYoga och den kännetecknas av kraftulla asanas - långa kreativa sekvenser - lekfullhet och överraskningar - kraft & ömhet - filosofiska tankar - intensiv musik. Jag påminner ständigt om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva och att livet är ett mirakel. 

"Miraklet är DU, HELA DU, här och nu."

Min roll är att inspirera, att väcka nyfikenhet till den nya, att finnas till, att leda, att lära ut, att se till att andra får vingar och rötter. En oerhört viktig roll som jag är TACKSAM över.

Min yoga är för den som vill växa som människa, utmanas och förstå sig själv. Jag delar med mig av de verktyg som behövs för att öppna ditt hjärta och för att befria hjärnan. För att skratta. För att trilla. För att bli överraskad.

För mig har yogan betytt ALLT & mycket mer, på och utanför mattan. Yoga är kärlek för mig. Kärlek till LIVET!

Bakgrund

Kärleken till yogan väcktes för 34 år sen, när jag var bara 15 år och började praktisera yoga på en handstickad yogamatta i Budapest. Under åren blev yoga en livsstil, något som konstant fyller mitt liv med glädje, inspiration, vibration och magi. Yogan kommer alltid att fortsätta att växa inom och genom mig.

Dela på Facebook