.

WOHO BOKNINGSBARA PLATSER PÅ GYMMET GIBRALTARGATAN!

 

 För att du ska kunna träna tryggt har vi nu bokningsbara platser till fri träning på gymmet 16:00 - 20:00 måndag - fredag.
På Crossfit 16:00 - 20:00 måndag - fredag samt lördag-söndag 09:00-12:00.
Är det fullt så är du välkommen tillbaka en annan tid, vi kommer att neka inträde till lokalen om vi uppnått maxantal. Tänk också på att varje rum har ett maxantal så nu har du verkligen möjlighet att träna flexibelt, är det fullt i ditt vanliga rum kanske du kan testa något du inte brukar göra annars? Fråga vår grymma personal på plats om du behöver tips.
Vi vet att det här inte är något ni är vana vid och vi önskar att det inte behövdes. Men vi hoppas och tror att ni uppskattar att vi gör allt vi kan för att vi ska kunna fortsätta ha Göteborgs göttigaste gym öppet.
Tack för er förståelse och ta hand om er! 

 

 


 

INFORMATION OM BOKNING AV GYMPASS

 

BOKNINGSREGLER FRI TRÄNING PÅ GYMMEN
 • Du kan boka max 1 pass per dag.
 • Du kan max ha 3 aktiva bokningar samtidigt. 
 • Du kan boka ditt pass 8 dagar i förväg. 
 • Du behöver hämta ut din biljett någon gång under passets första 30 minuter. Du kan inte hämta ut den 10 minuter innan passet börjar, detta för att undvika att personer väntar i lokalerna innan passen börjar. 
 • Om du inte dyker upp på ditt pass och hämtar upp din biljett omvandlas din plats till en dropin plats. Så någon annan kan träna och må bra istället.
  Acceptabla anledningar att inte dyka upp på ditt bokade pass är

  1. Du har minsta lilla symtom. Då stannar du hemma och läser en bok istället.
  2. Du har hittat en hemlös kattunge som du måste rädda. 
  3. Du har hittat en hemlös hundvalp som du måste rädda. 
 • Avbokning sker 2h innan passet startar.
 • Om det är fullbokat skapas en reservlista, om du inte vill ha din reservplats måste du avboka den senast 1h innan passet startar.

 

BOKA PASS PÅ HEMSIDAN

Beroende på när du köpte ditt kort är det olika inloggningsmetoder:

 • Alt 1 (medlemsskap efter 18 augusti 2014): Du använder din e-postadress som användarnamn och ditt personnummer som lösenord. 
  Personnumret skrivs: ÅÅÅÅMMDD
 • Alt 2 (medlemsskap efter 11 dec 2009): Det nummer som står på ditt Fysikenkort är ditt användarnamn och ditt personnummer är ditt lösenord. 
  Personnumret skrivs: ÅÅÅÅMMDD
 • Alt 3 (medlemskap innan 11 dec 2009): Det nummer som står på ditt Fysikenkort är ditt användarnamn och ditt personnummer är ditt lösenord. 
  Personnumret skrivs: ÅÅMMD

Mer information om bokningsregler hittar du HÄR