AcroYoga Kurs

AcroYoga är en blandning av yoga, akrobatik och thaimassage. Tillsammans med en partner utvecklas både din styrka, rörlighet och förmåga att kommunicera. Kursen riktar sig till dig som är nybörjare så du behöver inga förkunskaper för att delta.

Tid: Onsdagar 20.00–21.30
Plats: Fysiken Gibraltargatan (Sal C)
Kursstart:
 3 oktober
Kurslängd: 8 veckor

Anmäl dig här


Om kursen

Lär dig grunderna för att utföra positionerna inom AcroYoga. Under kursens gång kommer du utveckla den styrka som behövs för att successivt avancera till nästa nivå. Du får lära dig hur du utför positionerna säkert, hur du passar din partner och hur du tar hand om både dig själv och din partner under träningen. 

Förutom den fysiska träningen utvecklar AcroYoga din förmåga att lita på din partner och tränar upp ditt tålamod. Kursen kommer vara utmanande men framförallt kommer du ha roligt! Ta med dina vänner och gör er redo att ha roligt tillsammans samtidigt som ni utvecklar starkare band och förståelse för varandra. Det går lika bra att komma själv till kursen.

Kursen går över 8 tillfällen där vi övar tillsammans i 90 minuter. Vi börjar med att bygga grunden för att under kursens gång utvecklas mot mer avancerade positioner.

Kursen riktar sig till dig som är fysiskt aktiv som vill utveckla nya, roliga förmågor. Du behöver inte vara superstark eller särskilt vig för att gå kursen, din styrka och rörlighet kommer utvecklas naturligt under kursens gång.

Pris: 1600 kr medlem, 1800 kr ej medlem (Obs! anmälan är bindande)
Kursledare: Simon Brandt och Stefania Gremlin

 

 

Dela på Facebook