Till nyhetsarkivet
2015-08-12

Vill du bli ambassadör på Fysiken 2015/16?


Som Fysikenambassadör är du vårt ansikte utåt och har en viktig roll i Fysikens mål att bli en naturlig del av Göteborg och Göteborgarnas vardag. Du är, tillsammans med övriga ambassadörer, en bro mellan våra anläggningar, universitetet, studentvärl­den och staden som helhet. En viktig del i uppdraget innebär att sprida informa­tion om Fysikens utbud och erbjudanden.

Vi söker personer från olika delar av stan och i alla åldrar som brinner för hälsa och träning. Vi tror att du redan tränar hos oss på Fysiken, kan vårt utbud och har som ambition att andra också ska komma till oss. Du är positiv och har lätt att få kontakt med nya människor, är flexibel, tillmötesgående och nyfiken. Du får gärna ha ett stort nätverk, kan med lätthet arbeta självständigt och har en vilja att hitta kreativa lösningar. Idrott, träning och hälsa bör vara en del av din vardag. Ett stort plus är om du är tillgänglig till viss del dagtid, men uppdrag kommer ske även kvällar och helger. Tidigare förtroendeuppdrag är meri­terande.

Det här förväntar vi oss av dig

Som ambassadör rör du dig (tillsammans med ytterligare personer från ambassadörs­gruppen) runt om i Göteborg samt inhouse hos oss. Du har stort handlingsutrymme och goda möjligheter till kreativitet. Aktiviteterna som du tillsammans med gruppen genomför ska bidra till Fysikens utveckling och aktiviteterna ska även andas Fysiken. Som ambassadör iklär du dig ett representationsansvar gentemot Fysiken i och med uppdraget. Detta innebär att du förväntas uppträda på ett korrekt och idrottsmannamässigt sätt och i linje med Fysikens värdegrund.

Arbetstid för uppdraget

Du förväntas avsätta 2-4 timmar i månaden på uppdraget under din tid som ambassadör hos oss.

Internutbildningar

Du behöver inte veta och kunna allt om Fysiken men bör ha god kännedom om våra anläggningar och vårt utbud. Våra ambassadörer får internutbildning av vår medlemsrådgivare.

Ersättning

Träningskort under hela uppdragsperioden, (värde 3 360 kr-4 860 kr). Efter genomfört uppdragsår tilldelas du ett intyg som är värdefullt vid arbetsansökningar eller förtroendeuppdrag.

Ansökan

Är du intresserad? Skicka en ansökan till anna.west@fysiken.nu
Skriv och berätta vem du är, om du har tidigare erfarenhet från liknande förtroendeupp­drag och motivera även i din ansökan varför just DU ska vara en av de utvalda. Vid eventuella frågor kontakta Anna West tel 0760-10 69 39

Hoppas vi hörs!

Dela på Facebook