Till nyhetsarkivet
2016-08-22

Renovering på Fysiken Gibraltargatan


I höst kommer flera delar av Fysiken Gibraltargatan att renoveras. Vi bygger om för att erbjuda träning dygnet runt och renoverar C-salen.

Öppet dygnet runt!

Många av er har efterfrågat längre öppettider och i september öppnar Fysiken Gibraltargatan upp för träning nattetid. Just nu pågår arbetet med att installera den sluss som kommer att fungera som entré när receptionen inte är på plats. Under nattetid kommer konditionsavdelningen samt alla gruppträningssalar vara stängda. Därför har vi placerat ett antal konditionsenheter i röda gymmet. Vi är väl medvetna om att det för tillfället inte är optimalt möblerat och vi arbetar för att hitta en den bästa lösningen där alla får plats att träna.

C-salen renoveras

Vecka 35 påbörjar vi även ett renoveringsarbete av C-salen. Medan C-hallen snyggas till och fräschas upp kommer ordinarie klasser att flyttas till andra salar. Det finns affischer och information i receptionen där du kan se var din klass kommer hålla till under dessa veckor! Välkommen tillbaka till en supersnygg C-sal när arbetet är färdigt!

B-hallen blir gymavdelning

I november bygger vi om hela B-hallen till en stor gymavdelning med mer yta för fria vikter. Vår målsättning är att B-hallen ska stå redo till jul. Bollsporterna kommer såklart finnas kvar men flyttas över till stora A-hallen. Detta kommer öppna upp för mer träningsmöjligheter för alla!

 

Dela på Facebook