.

MIN VISION

Jag brinner för att hjälpa andra att hitta glädje i träningen! Att träna ska vara kul och om du inte redan ser träningen som något härligt i din vardag så hoppas jag kunna hjälpa dig att hitta till den känslan. Som PT är jag lyhörd för vad du efterfrågar och jag erbjuder gärna flera olika sätt att träna på, för att på så vis hitta vad som passar dig bäst.

Att träna i gymmet med skivstång, maskiner och fria vikter ligger mig varmt om hjärtat men jag är också utbildad 3D-tränare och gillar att utmana kroppen i olika vinklar, med olika belastningar och i olika rörelseplan.

Detta ingår vid köp av PT med mig

  • Konsultation och målutformning
  • Funktionsanalys och tester
  • Personligt träningsprogram
  • Kostrådgivning
  • Kontinuerlig avstämning

 Metoder

- Styrketräning
- Rörlighetsträning
- Konditionsträning
- Uteträning
- 3D-Träning
- TRX

MERITER

- Lic. personlig tränare, The Acedemy 
- ​Ubildad inom 3D träning på Procedos plattforn 9
- Lic. gruppträningsintruktör inom HIIT, Cykel, TRX, ViPR, Rörlighet, Cardio Walking

 BOKA KONSULTATION

Jag bjuder på en kostnadsfri konsultation!

"Alice gav oss massa bra övningar för att komma igång med träningen, både på gymmet samt övningar att göra hemma. Hon hittade en lagom nivå för oss som gjorde träningspasset utvecklande och roligt varje gång! Det märks att hon är kunnig, engagerad och hon hjälpte oss att hitta rätt teknik i alla övningar. Vi rekommenderar henne starkt!"

Tove och Andreas


 

"Om man behöver råd och pepp att komma igång med träningen rekommenderar jag verkligen Alice.
Hon har fullt med olika övningar för både rörlighet, styrka och uthållighet och bygger pass som är omväxlande.
Dessutom är hon bra på att visa momenten och korrigera en om det behövs för att man ska få ut mesta möjliga av övningarna. Allt med en proffsig och positiv attityd.

Med hennes hjälp har jag tagit fram ett veckoschema med olika pass, och känner mig motiverad att fortsätta hålla igång!"

Robert Svensson


 

"It was really fun and exciting to train with Alice!!. Her qualities of punctuality and dedication are noteworthy. After training with Alice I obtained a good overview of working out. I now have the confidence of working out both without and with the help of machines 😀."

Sindhu