Fysiken Education

Med Fysiken Education lär du dig mer om träning. Vi erbjuder bland annat workshops i små exklusiva grupper som hålls av våra Personliga Tränare. Alla är välkomna att delta - från nybörjare till avancerad. Samtliga workshops är en timme långa och är inriktade på att ge dig god teknik för en stor variation av rörelser. Kom och bli starkare, kunnigare och mer motiverad med Fysiken Education.

Nivåer

  • Rörlighet
  • Styrka
  • Kondition
  • Koordination
  • Hopp

Fysiken Education Workshops

Våra workshops kostar 125 kr. Du bokar dig som vanligt på hemsidan. Plocka ut din biljett i biljettautomaten på plats. Gå till receptionen och betala, tag sedan med kvittot till workshopen.

Bygg muskler, bränn fett och löp Fjäderlätt

Tillsammans lyfter, hoppar, springer och krigar vi. Träningen inspireras av sporter som tyngdlyftning, styrkelyft, crossfit och friidrott. Du kommer utveckla din teknik och utmana din styrka. Du kommer märka resultat av ökad styrka bland annat i din löpning då starkare muskler både bär upp kroppen och bränner bort ”oönskat” fett. Workshopen hålls varje tisdag under 10 veckor med start den 19 april. Passen är fristående men bäst resultat får du såklart om du är med varje gång.

Workshop Kettlebells

Kettlebell är designat för dig som vill lära dig hur du ska använda de svarta kloten integrerat i din övriga träning. Våra PTs lotsar dig igenom en rad övningar med fokus på teknik och effekt. Målsättningen med denna timma är att du ska gå därifrån trygg med hur du ska använda kettlebells och kanske få en kick om hur du kan öka ditt register av funktionella styrkerörelser.

Fysiken Education Föreläsningar

Föreläsningar inom kost och träning kommer att erbjudas regelbundet. Häng med på denna sida för löpande information.

 

InstruktörerInga pass denna vecka

Dela på Facebook